Het Pijpenhuis de Webwinkel voor pijprokers

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden
De Compagnie koffie-thee-tabak VOF, gevestigd te Torenstraat 15 4811 XV Breda, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20013588.  Algemene Voorwaarden van De Compagnie koffie-thee-tabak VOF (hierna: “De Compagnie”) Het Pijpenhuis is een geregistreerde handelsnaam van De Compagnie.
Leeftijdsgrens: Wij kunnen geen bestellingen accepteren van personen onder de 18 jaar.
Met het akkoord gaan van de leveringsvoorwaarden bevestigt u dat u ouder bent dan 18 jaar.
Privacy beleid: Dit beleid richt zich op het verduidelijken van welke informatie over de klant wordt verzameld en hoe deze informatie gebruikt wordt. De Compagnie doet er alles aan de privacy van haar klanten te waarborgen.
Ons beleid t.a.v. uw persoonlijke gegevens: Volgens de wetgeving moeten we uw toestemming krijgen zodat we uw gegevens mogen gebruiken en opslaan. Zodra u een aankoop doet bij De Compagnie geeft u ons hier toestemming voor. Alle persoonlijke gegevens die u bij ons achterlaat of die we verkrijgen door een verkoopovereenkomst worden door De Compagnie bewaard, De Compagnie mag in deze functie geen informatie doorgeven aan een derde partij.
De persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt met het doel dat wij aan onze verplichtingen ten opzichte van u kunnen voldoen bij een verkoopovereenkomst en in communicatie tussen De Compagnie en de klant.
Orderbevestiging: De orderbevestiging die u per e-mail ontvangt is geen contract en houdt niet automatisch in dat uw order geaccepteerd wordt. Het is slechts een vastlegging van uw wens een product tegen een bepaalde prijs te kopen. Bij het plaatsen van uw order accepteert u alle condities op deze site, de verkoopcondities, inclusief onze leveringsvoorwaarden.
De Compagnie behoudt zich het recht voor de order te accepteren, te annuleren of te limiteren om wat voor een reden dan ook. Een besluit voor het niet uitvoeren van een order kan onder andere gebaseerd zijn op niet beschikbaar zijn van een product of fouten in de prijs of de productbeschrijving van het product dat u terugvindt op deze website.
Bij het plaatsen van uw order gaat u ermee akkoord, dat De Compagnie de totale aansprakelijkheid, onder elke wettelijke theorie of claim, gelimiteerd is tot de aanschafprijs die u betaald heeft voor het product.
Betalingsmogelijkheden:  Vooruitbetaling, Ideal en Bankcontact.

Leveringen: Op het moment dat de bestelling gedaan is dient het openstaande bedrag bij vooruitbetaling voldaan te worden op de daarvoor aangegeven bankrekening, deze vindt u op de opdracht bevestiging. Na ontvangst van de betaling gaan wij over tot verzending. Bij het niet tijdig leveren of gewijzigde prijs van een besteld product zal De Compagnie dit via e-mail aan u kenbaar maken en kan als zodanig niet aansprakelijk gesteld worden. Alle bestellingen geschieden volgens Levering informatie vermeld op de webshop.
De Compagnie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het in gebreke blijven van leveringen veroorzaakt door derden.
De vermelde prijzen voor onze aangeboden producten zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Indien u een bestelling om welke reden dan ook wenst te annuleren dan is dit alleen mogelijk wanneer het pakket nog niet door De Compagnie is verzonden. De Compagnie zal het door u daarvoor betaalde bedrag binnen 2 weken retourneren.
Te vroege of te late levering geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de afleverdatum zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat.
Restnotering: Als een artikel tijdelijk niet verkrijgbaar is, wordt de gehele order genoteerd als restnotering totdat deze in zijn geheel kan worden geleverd. U wordt daar dan van op de hoogte gesteld.
Garantie: Al onze producten hebben 90 dagen garantie, defect bij aflevering dient u binnen 7 dagen via e-mail gemeld te worden aan De Compagnie. Wordt het niet gemeld of krijgen wij het product met beschadigingen retour gestuurd zonder melding dan wordt deze niet als retour of garantie aangenomen.
Retourrecht: U heeft onbeperkt het recht om binnen 14 dagen na onze leveringsdatum voor eigen rekening het artikel te retourneren. Het artikel dient ongebruikt zijn en compleet in de originele onbeschadigde verpakking zitten, is dat niet zo dan heeft u geen recht op geld terug garantie. Beschadigingen die niet zijn gemeld bij ontvangst van de goederen worden gerepareerd, de kosten hiervan worden in rekening gebracht.
Geld terug garantie is exclusief verzendkosten. Het retourrecht en retouren worden alleen geaccepteerd als u eerst via e-mail contact met ons heeft opgenomen. Geef uw ordernummer en de reden van het retourneren aan in uw e-mail. Wacht verdere instructies van ons per mail af.
Reclamaties: Als het geleverde artikel onjuist is, of onjuist geleverd is, dient u per e-mail contact met ons op te nemen. Reclamaties moeten binnen 7 dagen plaatsvinden na de leveringsdatum. Geef uw ordernummer en de reden van retourneren aan in uw e-mail.
Voor de gevolgen van type of zetfouten op deze site kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Met het akkoord gaan van de leveringsvoorwaarden bevestigt u dat u ouder bent dan 18 jaar